Powered by Smartsupp

Nové židle Wisdom a Bessel - komfort na míru

Novým přírůstkem naší dlouholeté značky Mercury jsou ergonomické židle Wisdom a Bessel. Obě židle jsou výsledkem pečlivého výběru podle našich požadavků. Perfektně kombinují současné trendy, kvalitu, pohodlné sezení i líbivý vzhled. Bonusem jsou naprosto výhodné ceny v poměru k jejich funkcím.

 

Kancelářské židle Wisdom a Bessel jsou určené pro 8hodinové a delší sezení. Díky jejich elegantnímu a  mírnému designu jsou vhodné nejen do kanceláří, ale splňují i požadavky na umístění do domácích interiérů pro potřeby home-office. Svým vzhledem a absencí ostrých hran a výrazných prvků nijak nenaruší bydlení. Právě naopak příjemně doplní jakékoliv prostory.

Všechny parametry jsme vybírali tak, aby si Wisdom a Bessel našly co nejširší okruh uživatelů. Liší se jen drobnými rozdíly v designu a parametrech. Židle Bessel má trochu měkčí sedadlo. Vyhovovat budou typům postav v rozmezí od 155 – 185 cm.

Nové židle Wisdom a Bessel - komfort na míru

Nové židle Wisdom a Bessel - komfort na míru

Výbava – plnohodnotná ergonomie

Čím více nastavení má židle, tím více má ergonomie a tudíž podpory pro tělo. Větší množství funkcí znamená větší variabilitu, takže židle bude sedět mnoha různým typům postav. Tohle všechno platí pro Wisdom i Bessel. Funkce, kterými disponují, se nazývají plná výbava.

    • Synchronní mechanika s aretací ve 4 pozicích
    • Výškové nastavení sezení
    • Hloubkové nastavení sezení (posuv 5,5 cm)
    • Výškově nastavitelná bederní opora
    • Výškově a úhlově nastavitelný podhlavník
    • 4D multifunkční nastavitelné područky
    • Chromový píst třídy Class 3
    • Kovový hliníkový kříž
    • Nylonová kolečka, 60 mm, čep 11 mm (na koberce)

 

Vzhled

Židle Wisdom a Bessel mají nejen plnou funkční výbavu a krásný design, ale všechny jejich části se naprosto plynule a hladce doplňují.

Bessel, se svými zaoblenými liniemi, je velmi elegantní a příjemná na pohled. Je také moderní a chytře univerzální, takže bude moci být prakticky v jakémkoliv pracovním nebo domácím prostoru. Má na výběr z černých a šedých plastů.

Wisdom v sobě spojuje prvky klidného vkusu a čistého, až nenápadného designu. Stejně jako Bessel, i tato židle má na výběr z černých a šedých plastů, a díky svému vzhledu je snadno uplatnitelná v pracovních či domácích interiérech.

 


Pohodlí

Komfort je jedním z prvků ergonomie, který se dá těžko nahradit. Wisdom i Bessel mají velmi příjemné rozvržení všech svých částí, aby co nejméně překážely a zároveň co nejvíce podpořily. Jelikož jsou stavěné na dlouhodobé sezení, jsou navržené i pro komfort. Mají přiměřeně široká sedadla, vzdušná síťovaná opěradla a už zmíněné velké množství různých funkcí. Jsou nejvhodnější pro typy postav v rozmezí 155 – 185 cm.

Nové židle Wisdom a Bessel - komfort na míru

V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image